top of page

Duurzame Bodemisolatie met
gerecyclede EPS Korrels

Bij Feenstra isolatie bieden we duurzame oplossingen aan om uw huis energie-efficiënter te maken en tegelijkertijd het milieu te helpen. Ontdek onze bodemisolatie met gerecyclede EPS korrels, gemaakt van tempex afvalmateriaal en gerecyclede hr++ korrels.

 

Duurzaamheid in Actie

Onze gerecyclede EPS korrels zijn perfect voor wie op zoek is naar milieuvriendelijke isolatie. Door gerecycled materiaal te gebruiken, verminderen we de hoeveelheid afval op stortplaatsen en dragen we bij aan een circulaire economie.

Close-up van gerecyclede EPS korrels - milieuvriendelijke isolatieoplossing

Kostenefficiënt en Effectief

Investeer in duurzame isolatie en bespaar op uw energierekening en onderhoudskosten. Met isolatie van 30 tot 40 cm dikte geniet u van optimale bescherming tegen kou en vocht, waardoor uw huis comfortabeler wordt en u nog meer bespaart op stookkosten.

 

Kruipruimteventilatie voor Optimale Presteren

Onze gratis kruipruimteventilatiecheck zorgt voor een gezond binnenklimaat en optimale prestaties van uw isolatie. Onze experts zorgen ervoor dat uw kruipruimteventilatie perfect aansluit op uw isolatie, voor een comfortabel en gezond huis.

 

Kies vandaag nog voor duurzame bodemisolatie met gerecyclede EPS korrels en profiteer van de vele voordelen voor uw huis en het milieu. Neem contact op met Feenstra isolatie voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Vraag Direct Een Kosteloos Adviesgesprek Aan!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om het adviesgesprek in te plannen!

Bedankt Voor Uw Aanvraag!

bottom of page