top of page

Feenstra Isolatie

Stap binnen in de wereld van Feenstra Isolatie, waar vakmanschap en toewijding samenkomen. Onder leiding van Thomas Feenstra, een gepassioneerde professional, streven we naar het perfectioneren van jouw woonomgeving door middel van hoogwaardige isolatie.

Over Ons

In de isolatiebranche staat Thomas Feenstra bekend om zijn toewijding. Met een passie voor isolatie heeft expertise zich ontwikkeld tot een specialisme in het perfectioneren van woonomgevingen door spouwmuren, daken en tussenvloeren te isoleren. Bij Feenstra Isolatie draait alles om transparant advies, ongeëvenaarde vakmanschap en persoonlijke betrokkenheid bij elke opdracht.

Als voormalig professional in de commerciële makelaardij heeft Thomas Feenstra een bewuste carrièreswitch gemaakt naar de isolatiebranche. Deze overstap heeft geleid tot een vernieuwde kijk op het isolatieproces en heeft bijgedragen aan de unieke aanpak en hoge kwaliteit van Feenstra Isolatie. Door zijn ervaring in de vastgoedsector heeft Thomas een scherp oog ontwikkeld voor detail, klantgerichtheid en procesoptimalisatie. Dit heeft geresulteerd in een werkwijze waarbij transparantie, vakmanschap en klanttevredenheid centraal staan. Bij Feenstra Isolatie geloven we dat deze frisse perspectieven en toewijding aan klantenservice bijdragen aan het succes van onze projecten en het vertrouwen van onze klanten.

Na meer dan twee jaar ervaring bij een gerenommeerd isolatiebedrijf, heb ik besloten mijn eigen weg te gaan met Feenstra Isolatie. Inmiddels beschikken we over uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van dakisolatie en afwerking. Onze kracht ligt in het na-isoleren van woningen, zelfs die met complexe technische uitdagingen. Waar anderen moeite hebben, excelleren wij dankzij onze diepgaande bouwkundige kennis en nauwgezette uitvoering.

Bij Feenstra Isolatie gaat het om meer dan alleen het aanbrengen van isolatiemateriaal. We pakken problemen aan zoals spouwvervuiling, moeilijk bereikbare plekken en vochtproblemen door grondig onderzoek en het nemen van passende maatregelen. Bij spouwmuurisolatie besteden we ook aandacht aan de details, zoals het zorgvuldig herstellen van voegen met de juiste kleur.

Als eerlijk advies, vakmanschap en precisie belangrijk zijn, kom ik graag bij je langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag Direct Een Kosteloos Adviesgesprek Aan!

Wij nemen zo snel mogelijk met u opnemen om het adviesgesprek in te plannen!

Bedankt Voor Uw Aanvraag!

Ekelstraat 69  

4726AP Heerle

bottom of page