top of page

Feenstra Isolatie

Stap binnen in de wereld van Feenstra Isolatie, waar vakmanschap en toewijding samenkomen. Onder leiding van Thomas Feenstra, een gepassioneerde professional, streven we naar het perfectioneren van jouw woonomgeving door middel van hoogwaardige isolatie.

Over Ons

In de wereld van isolatie staat één naam centraal: Thomas Feenstra. Mijn passie voor isolatie heeft zich ontwikkeld tot een specialisatie in het perfectioneren van woonomgevingen door spouwmuren, daken en tussenvloeren te isoleren. Bij Feenstra Isolatie draait alles om eerlijk advies, ongeëvenaarde kwaliteit, en mijn persoonlijke betrokkenheid bij elke klus.  

Na ruim twee jaar ervaring bij een klein isolatiebedrijf besloot ik mijn eigen weg te gaan met Feenstra Isolatie. Onze kracht ligt in het na-isoleren van woningen, zelfs die met 'technische uitdagingen'. Waar anderen moeite hebben, blinken wij uit, dankzij bouwtechnische kennis en zorgvuldige uitvoering.  

Feenstra Isolatie gaat verder dan alleen het plaatsen van isolatiemateriaal. We lossen problemen op, zoals spouwvervuiling, moeilijke bereikbaarheid en vochtproblemen, met grondig onderzoek en de juiste maatregelen. Bij spouwmuurisolatie letten we ook op de details, zoals het zorgvuldig herstellen van voegen met de juiste kleur.  

Ons belangrijkste doel is niet simpelweg 'meters maken', maar het leveren van de hoogste kwaliteit voor het beste resultaat. Als eerlijk advies, hoge kwaliteit en nauwkeurige uitvoering voor jou belangrijk zijn, bespreek ik graag de mogelijkheden met jou. Welkom bij Feenstra Isolatie, waar isoleren een kunst is en jouw tevredenheid ons meesterwerk is.

Vraag Direct Een Kosteloos Adviesgesprek Aan!

Wij nemen zo snel mogelijk met u opnemen om het adviesgesprek in te plannen!

Bedankt Voor Uw Aanvraag!

Ekelstraat 69  

4726AP Heerle

bottom of page