top of page
IMG_5050.JPG

Spouwmuurisolatie

Overweeg je om je spouwmuren na te isoleren? Deze stap naar een energiezuiniger en comfortabeler thuis is een investering in je welzijn en de toekomst van wonen. Spouwmuurisolatie, met materialen zoals duurzame glaswol, biedt niet alleen aanzienlijke energiebesparingen en thermisch comfort, maar draagt ook bij aan een groenere levensstijl door de ecologische voetafdruk te verminderen. Het gestructureerde proces van na-isoleren is efficiënt en minimaliseert overlast. Maak van je huis een plek waar comfort en duurzaamheid samenkomen, en investeer in een woning die niet alleen waarde behoudt maar ook bijdraagt aan een milieubewustere toekomst.

IMG_5312.JPG

Isoleren voor Comfort en Besparing

01

Energiebesparend

Spouwmuurisolatie creëert een thermische barrière, minimaliseert warmteverlies en maximaliseert energie-efficiëntie. Hierdoor daalt het energieverbruik aanzienlijk, resulterend in lagere energiekosten en een duurzamer huis, terwijl het comfort en de levenskwaliteit toenemen.

03

Comfort

Spouwmuurisolatie verhoogt het wooncomfort door constante temperaturen te handhaven, ongeacht het weer. Het minimaliseert tocht, voorkomt koude plekken en creëert een aangename, gezellige leefomgeving, waardoor het huis voelt als een comfortabel toevluchtsoord.

02

Duurzaamheid

Spouwmuurisolatie beperkt energieverspilling, wat de ecologische voetafdruk vermindert. Dit draagt bij aan een duurzamere levensstijl en helpt de natuur door de CO2-uitstoot te verminderen, waardoor we gezamenlijk een positieve impact hebben op het milieu.

04

Financieel

Met spouwmuurisolatie kun je tot wel 30% besparen op je energierekening door warmteverlies te minimaliseren. Deze doeltreffende maatregel bevordert niet alleen financiële besparingen, maar onderstreept ook het duurzame aspect van energie-efficiënt wonen.

Knauf Supafil Cavity 033

Feenstra Isolatie zet zich in om u de beste oplossingen te bieden voor het isoleren van uw woning. Daarom bieden wij glaswolisolatie Knauf Supafil Cavity 033 aan, een uitstekende keuze voor het thermisch en akoestisch isoleren van de spouwmuren. Dit hoogwaardige inblaasbare glaswolproduct heeft tal van voordelen en eigenschappen die ervoor zorgen dat uw woning comfortabeler, energiezuiniger en duurzamer wordt. Laten we eens kijken naar waarom Knauf Supafil Cavity 033 een slimme keuze is voor uw isolatieproject.

Optimale Vulling en Verdeling
Een van de belangrijkste voordelen van Knauf Supafil Cavity 033 is dat het inblaaswolmateriaal zorgt voor een optimale vulling en verdeling in de spouw. Dit betekent dat er geen risico is op inzakken van de wol na installatie. Het garandeert een gelijkmatige isolatie over de hele muur, waardoor er geen warmtelekken ontstaan. Dit draagt bij aan de energie-efficiëntie van uw woning.
 
Weerbestendig en Duurzaam
Knauf Supafil Cavity 033 is waterafstotend en vochtwerend, wat ervoor zorgt dat het isolatiemateriaal zijn effectiviteit behoudt, zelfs onder vochtige omstandigheden. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over degradatie van de isolatiewaarde in de loop der tijd. Het blijft consistent hoge prestaties leveren, wat resulteert in een comfortabelere leefomgeving.
 
Ongeëvenaarde Isolatiewaarde
Een ander indrukwekkend kenmerk van Knauf Supafil Cavity 033 is de uitstekende en constante hoge isolatiewaarde. Dit materiaal behoort tot brandklasse A1, wat betekent dat het onbrandbaar is. In tegenstelling tot sommige andere isolatiematerialen bevat het geen kunstmatige kleurstoffen of chemicaliën, wat bijdraagt aan een gezondere binnenluchtkwaliteit.
 
Verbetert Energielabel en Wooncomfort
Na installatie van Knauf Supafil Cavity 033 zult u niet alleen genieten van lagere energiekosten, maar ook van een verbeterd energielabel voor uw huis. Dit kan leiden tot waardevermeerdering van uw woning en maakt het aantrekkelijker voor toekomstige kopers. Bovendien zal uw huis aanzienlijk comfortabeler aanvoelen, omdat de temperatuur gemakkelijker te reguleren is.

Milieuvriendelijke Keuze
Als u zich zorgen maakt over de impact op het milieu, dan is Knauf Supafil Cavity 033 een uitstekende keuze. Het is gemaakt van gerecycled glas, wat bijdraagt aan duurzaam bouwen en de vermindering van de ecologische voetafdruk. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar draagt ook bij aan wereldwijde inspanningen om de CO2-uitstoot te verminderen.
 
Eisen voor Ideaal Gebruik  
Voor het ideale gebruik van Knauf Supafil Cavity 033 zijn er enkele specifieke eisen. Dit materiaal is geschikt voor spouwmuren met een diepte variërend van 50 tot 100 mm. Het is van essentieel belang dat de spouwmuur voldoet aan deze specificaties om de optimale voordelen van Knauf Supafil Cavity 033 te behalen. Zorg ervoor dat uw spouwmuur voldoet aan deze diepte-eisen voordat u besluit over te gaan tot isolatie.
 
Certificeringen voor Gemoedsrust
Om uw gemoedsrust te waarborgen, is Knauf Supafil Cavity 033 voorzien van verschillende certificeringen, waaronder het prestigieuze Eurofins Gold-certificaat, dat de hoogste normen voor binnenluchtkwaliteit vertegenwoordigt. Het product voldoet aan alle Europese kwaliteitsnormen voor isolatiemateriaal en wordt geïnstalleerd door erkende installateurs die specifiek zijn getraind door Knauf Insulation.
 
Met Knauf Supafil Cavity 033 maakt u niet alleen uw huis comfortabeler en energiezuiniger, maar draagt u ook bij aan een gezondere planeet. Het is de ideale keuze voor mensen die waarde hechten aan kwaliteit, duurzaamheid en milieubewustzijn in hun isolatieproject. Samen werken we aan een betere toekomst voor uw huis en onze wereld.

Scherm­afbeelding 2023-11-21 om 12.15.52.png

Vraag Direct Een Kosteloos Adviesgesprek Aan!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om het adviesgesprek in te plannen!

Bedankt Voor Uw Aanvraag!

bottom of page