top of page

Dakisolatie

Ontdek de voordelen van dakisolatie van binnenuit! Door hoogwaardige isolatiematerialen aan de binnenkant van je dak te plaatsen, verbeter je de thermische efficiëntie van je huis. Dit resulteert in een betere temperatuurregeling, waardoor je energiekosten dalen. Dakisolatie vermindert warmteverlies in de winter en houdt je huis koeler in de zomer. Bovendien draagt het bij aan een duurzamere levensstijl door de energie-efficiëntie te verhogen. Met Feenstra Isolatie ben je verzekerd van professionele begeleiding en hoogwaardige materialen, waardoor je huis het hele jaar door comfortabel en energiezuinig blijft.

pexels-joanna-bogacz-4138138.jpg

Transformeer je Dak voor Een Leven Lang Comfort!

01

Energiebesparend

Dakisolatie is een slimme investering die het energiebesparende potentieel van je huis maximaliseert. Het minimaliseert warmteverlies, verlaagt energiekosten en creëert een duurzame en comfortabele leefomgeving.

02

Duurzaamheid

Dakisolatie is niet alleen goed voor je huis, maar ook voor de natuur. Door energie-efficiëntie te verbeteren, verminder je de ecologische voetafdruk en draag je bij aan milieubehoud.

03

Comfort

Dakisolatie biedt ultiem comfort in elk seizoen. Het reguleert de binnentemperatuur, houdt warmte vast in de winter en koelte in de zomer, waardoor een gezellige en aangename leefomgeving ontstaat.

04

Financieel

Met dakisolatie realiseer je niet alleen een energiezuiniger huis, maar ook tot wel 25% besparing op je energierekening. Een slimme investering voor zowel het milieu als je portemonnee.

Knauf Supafil Timber Frame

Wil je afscheid nemen van onnodig warmteverlies in huis en je energiekosten verlagen? Maak kennis met Knauf Supafil Timber Frame, de innovatieve oplossing voor het isoleren van houtachtige constructies. Of je nu bezig bent met het renoveren van je woning of een nieuwbouwproject overweegt, deze veelzijdige inblaaswol past zich naadloos aan aan elke houten structuur. Lees verder om te ontdekken hoe Supafil Timber Frame niet alleen de temperatuur in huis optimaliseert, maar ook zorgt voor een gezond binnenklimaat en duurzame bescherming van je woning. Kies voor de toekomst van isolatie met Knauf Supafil Timber Frame!

Houtachtige constructies snel isoleren
Mis je de warmte in huis door gebrek aan isolatie? Knauf Supafil Timber Frame biedt een snelle en effectieve oplossing voor het isoleren van houtachtige constructies. Of het nu gaat om hellende daken, vloeren of plafonds, dit isolatiemateriaal zorgt voor een thermische upgrade, waardoor je energiekosten dalen.  

Veelzijdige inblaaswol 
Supafil Timber Frame, een flexibele inblaaswol, past zich moeiteloos aan elke houten constructie aan. Of je nu bezig bent met nieuwbouw of renovatie, de gecertificeerde verwerkers zorgen voor een vakkundige toepassing. Dankzij de slangtechnologie wordt zelfs in de lastigste hoekjes isoleren kinderspel.  

Geen energieverlies, constante temperatuur
Ervaar een constante thermische prestatie met Supafil Timber Frame. Het materiaal vult elke hoek en kier volledig en behoudt zijn vorm, waardoor je huis warm blijft in de winter en aangenaam koel in de zomer.

Installaties, optimale vulling  
Supafil Timber Frame bereikt niet alleen de kleinste hoekjes, maar vormt zich ook rond installaties en leidingen, zonder in te zakken. Dit garandeert niet alleen de gewenste energieprestaties, maar ook een soepele integratie met bestaande huisinstallaties.      

Vochtregulerend, bescherming van hout
Bescherm je houtconstructies met de waterafstotende en vochtregulerende eigenschappen van Supafil Timber Frame. Voeg eenvoudig een dampremmende folie toe om damptransport te beperken terwijl je muur blijft ademen, wat resulteert in een duurzame bescherming.      

Binnenluchtkwaliteit en gezondheid  
Met zijn reukloze samenstelling en het ontbreken van schadelijke stoffen tijdens verwerking, voldoet Supafil Timber Frame aan de hoogste normen voor binnenluchtkwaliteit. Het Eurofins Gold-certificaat onderstreept deze kwaliteit, waardoor het niet alleen een slimme keuze is voor verwerkers, maar ook een gezonde keuze voor bewoners. Kies voor Knauf Supafil Timber Frame en omarm optimale isolatie met een gezond binnenklimaat.  

Vraag Direct Een Kosteloos Adviesgesprek Aan!

Wij nemen zo snel mogelijk met u opnemen om het adviesgesprek in te plannen!

Bedankt Voor Uw Aanvraag!

bottom of page