top of page
Schermafbeelding 2024-05-10 130548.png

Buurtkadoos Voucher Actie van Feenstra Isolatie: Gratis Isolatiecheck!

Welkom bij de Buurtkadoos voucher actie van Feenstra Isolatie! We zijn verheugd om je te laten weten dat we deelnemen aan deze speciale buurtinitiatief om jou te helpen bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van je nieuwe woning.
 

Hoe werkt het?

Als je binnenkort gaat verhuizen, ontvang je een exclusieve voucher voor een gratis isolatiecheck. Deze check geeft je inzicht in de huidige isolatiestatus van je woning en helpt je bij het identificeren van mogelijkheden voor verbetering. Zodra jouw verhuizing is bevestigd, ontvang je de voucher samen met meer informatie over hoe je kunt profiteren van de gratis isolatiecheck. Vul de unieke code in op de achterzijde en bezoek onze website voor de actievoorwaarden.
 

Waarom isolatie belangrijk is

Goede isolatie is essentieel voor een comfortabel en energiezuinig huis. Het helpt warmteverlies te verminderen, waardoor je energierekening daalt en je bijdraagt aan een beter milieu. Bij een verhuizing is het verstandig om een totale check van de isolatie te laten uitvoeren, zodat je eventuele tekortkomingen kunt identificeren en optimaliseren.
 

Profiteer vandaag nog!

Mis deze kans niet om jouw nieuwe woning te voorzien van de beste isolatie! Als extra voordeel krijg je tot wel 5% korting op uitgevoerde isolatiewerken. Door deel te nemen aan de Buurtkadoos voucher actie van Feenstra Isolatie, investeer je niet alleen in je eigen comfort, maar ook in een duurzamere toekomst. Meld je nu aan en begin met besparen op je energiekosten.

Actievoorwaarden:

Gratis Isolatiecheck:

 1. De Buurtkadoos voucher actie van Feenstra Isolatie is geldig voor personen die recent zijn verhuisd en in aanmerking komen voor een gratis isolatiecheck.

 2. De gratis isolatiecheck wordt aangeboden in de vorm van een voucher, die wordt verstrekt aan deelnemers van de Buurtkadoos actie.

 3. De unieke code op de achterzijde van de voucher moet worden ingevuld tijdens het aanmeldingsproces om in aanmerking te komen voor de gratis isolatiecheck.

 4. De gratis isolatiecheck is uitsluitend beschikbaar voor deelnemers die voldoen aan de voorwaarden van de Buurtkadoos actie en die binnen het werkgebied van Feenstra Isolatie vallen.

 5. De voucher voor de gratis isolatiecheck is niet overdraagbaar en kan niet worden ingewisseld voor contant geld of andere diensten.

 6. Deelnemers moeten de voucher binnen de aangegeven geldigheidsperiode inleveren om gebruik te kunnen maken van de gratis isolatiecheck.
   

Korting op Isolatiewerken:

 1. Deelnemers die gebruik maken van de gratis isolatiecheck en besluiten om isolatiewerken uit te voeren bij Feenstra Isolatie, komen in aanmerking voor een korting van 5% op het totale factuurbedrag van de uitgevoerde isolatiewerken, met uitzondering van dakisolatie.

 2. Voor dakisolatie geldt een korting van 3% op het totale factuurbedrag van de uitgevoerde isolatiewerken.

 3. Het maximum factuurbedrag waarover de korting wordt berekend bedraagt € 2500.

 4. De korting wordt verrekend op de uiteindelijke factuur voor de uitgevoerde isolatiewerken.
   

Overige Voorwaarden:

 1. Feenstra Isolatie behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden op elk moment te wijzigen of de actie te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.

 2. Door deel te nemen aan de Buurtkadoos voucher actie van Feenstra Isolatie, stemmen deelnemers in met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Feenstra Isolatie.

 3. Voor vragen of opmerkingen over de actievoorwaarden kunnen deelnemers contact opnemen met Feenstra Isolatie via de contactgegevens vermeld op de website.

bottom of page