top of page
Supafil Timber Frame toepassing_edited.j

Dakisolatie

Onze Grondige Aanpak:

Bij Feenstra Isolatie hanteren we een uitgebreide aanpak voor dakisolatie, met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen zoals het Knauf Timber Frame-systeem.

 

Stap 1: Voorbereiding

Ons isolatieproces begint met een grondige inspectie van het dak om de beste aanpak te bepalen. We zorgen ervoor dat elk aspect van het project zorgvuldig wordt gepland en afgestemd op de specifieke behoeften van de klant en de structuur van het gebouw.

 

Stap 2: Aanbrengen van het Knauf Timber Frame-systeem

Het Knauf Timber Frame-systeem biedt een innovatieve oplossing voor dakisolatie van binnenuit. We plaatsen volies tegen de gordingen van het dak om een luchtdichte barrière te creëren. Vervolgens brengen we regelwerk aan, wat dient als ondersteuning voor de isolatie.

 

Stap 3: Isolatie

Met het regelwerk op zijn plaats, beginnen we met het inblazen van isolatiemateriaal. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van isolatie door de hele ruimte, minimaliseert koudebruggen en maximaliseert de isolatiewaarde.

 

Stap 4: Afwerking

Het Knauf Timber Frame-systeem biedt veel afwerkingsmogelijkheden, van gegroefde ruwe platen tot stucwerk. Klanten kunnen een afwerking kiezen die past bij hun esthetische voorkeuren en de stijl van hun huis. Na het isoleren kan de gekozen afwerking direct op het regelwerk worden gemonteerd voor een glad en uniform oppervlak.

 

Voordelen van Feenstra Isolatie:

  1. Energie-efficiëntie: Door het dak van binnenuit te isoleren met hoogwaardige materialen, helpen we huiseigenaren hun energieverbruik te verminderen en de energie-efficiëntie van hun woningen te verbeteren.

  2. Comfort: Goede dakisolatie draagt bij aan een gelijkmatige temperatuur in huis, wat het comfort verhoogt, vooral tijdens extreme weersomstandigheden.

  3. Kwaliteit en vakmanschap: Feenstra Isolatie staat bekend om vakmanschap en aandacht voor detail. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en nauwkeurige installatietechnieken, garanderen we een duurzame en effectieve isolatieoplossing voor elk project.

 

Bij Feenstra Isolatie bieden we een totaalpakket voor dakisolatie, waarbij expertise wordt gecombineerd met hoogwaardige materialen en een klantgerichte benadering. Met onze focus op energie-efficiëntie en comfort helpen we huiseigenaren optimaal te profiteren van hun investering in isolatie.

bottom of page