top of page
2.jpg

Vloerisolatie

Transformeer je huis tot een warm toevluchtsoord voor je gezin met vloerisolatie. Deze slimme investering biedt meer dan alleen energiebesparing; het creëert een comfortabele, constante temperatuur in elke kamer. Geen koude voeten meer, geen onaangename tocht – alleen knusse warmte. Vloerisolatie is de sleutel tot een gezellige leefomgeving, waar je kinderen op blote voeten kunnen spelen en waar familiemomenten nog warmer aanvoelen. Bespaar op energiekosten terwijl je investeert in het welzijn van je gezin. 

f1.jpg

Ontdek de Magie van Vloerisolatie voor Jouw Gezin!

01

Energiebesparend

Vloerisolatie is dé oplossing voor energiebesparing. Het minimaliseert warmteverlies, verbetert de energie-efficiëntie en verlaagt verwarmingskosten, waardoor je niet alleen comfortabeler woont, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

02

Duurzaamheid

Vloerisolatie, de duurzame stap naar comfort en milieubewust wonen. Door energieverbruik te verminderen, minimaliseert het niet alleen jouw ecologische impact, maar creëert het ook een warme en milieuvriendelijke leefruimte voor het hele gezin.

03

Comfort

Ervaar dagelijks comfort met vloerisolatie. Geen koude voeten meer, geen tocht; alleen een warme, aangename leefomgeving. Het is de investering die elke stap in huis extra knus maakt.

04

Financieel

Bespaar jaarlijks tot wel 30% op je energierekening. Een investering die zichzelf terugverdient, terwijl je geniet van een behaaglijk thuis.

Knauf Supafil Timber Frame

Wil je afscheid nemen van onnodig warmteverlies in huis en je energiekosten verlagen? Maak kennis met Knauf Supafil Timber Frame, de innovatieve oplossing voor het isoleren van houtachtige constructies. Of je nu bezig bent met het renoveren van je woning of een nieuwbouwproject overweegt, deze veelzijdige inblaaswol past zich naadloos aan aan elke houten structuur. Lees verder om te ontdekken hoe Supafil Timber Frame niet alleen de temperatuur in huis optimaliseert, maar ook zorgt voor een gezond binnenklimaat en duurzame bescherming van je woning. Kies voor de toekomst van isolatie met Knauf Supafil Timber Frame!

Houtachtige constructies snel isoleren
Mis je de warmte in huis door gebrek aan isolatie? Knauf Supafil Timber Frame biedt een snelle en effectieve oplossing voor het isoleren van houtachtige constructies. Of het nu gaat om hellende daken, wanden of plafonds, dit isolatiemateriaal zorgt voor een thermische upgrade, waardoor je energiekosten dalen.  

Veelzijdige inblaaswol 
Supafil Timber Frame, een flexibele inblaaswol, past zich moeiteloos aan elke houten constructie aan. Of je nu bezig bent met nieuwbouw of renovatie, de gecertificeerde verwerkers zorgen voor een vakkundige toepassing. Dankzij de slangtechnologie wordt zelfs in de lastigste hoekjes isoleren kinderspel.  

Geen energieverlies, constante temperatuur
Ervaar een constante thermische prestatie met Supafil Timber Frame. Het materiaal vult elke hoek en kier volledig en behoudt zijn vorm, waardoor je huis warm blijft in de winter en aangenaam koel in de zomer.

Installaties, optimale vulling  
Supafil Timber Frame bereikt niet alleen de kleinste hoekjes, maar vormt zich ook rond installaties en leidingen, zonder in te zakken. Dit garandeert niet alleen de gewenste energieprestaties, maar ook een soepele integratie met bestaande huisinstallaties.      

Vochtregulerend, bescherming van hout
Bescherm je houtconstructies met de waterafstotende en vochtregulerende eigenschappen van Supafil Timber Frame. Voeg eenvoudig een dampremmende folie toe om damptransport te beperken terwijl je muur blijft ademen, wat resulteert in een duurzame bescherming.      

Binnenluchtkwaliteit en gezondheid  
Met zijn reukloze samenstelling en het ontbreken van schadelijke stoffen tijdens verwerking, voldoet Supafil Timber Frame aan de hoogste normen voor binnenluchtkwaliteit. Het Eurofins Gold-certificaat onderstreept deze kwaliteit, waardoor het niet alleen een slimme keuze is voor verwerkers, maar ook een gezonde keuze voor bewoners. Kies voor Knauf Supafil Timber Frame en omarm optimale isolatie met een gezond binnenklimaat.  

Vraag Direct Een Kosteloos Adviesgesprek Aan!

Wij nemen zo snel mogelijk met u opnemen om het adviesgesprek in te plannen!

Bedankt Voor Uw Aanvraag!

bottom of page